Så vendte jeg hjem fra Kongres i Moskva

Kongressen hed Advanced Course In Facial Aestetics og blev afholdt på Grand Marriot Hotel i Moskva.

Vi var ca. 250 behandlere fra hele verden, dog lå overvægten af russiske læger, som ønskede at få nye input til kosmetiske behandlinger. Der var primært fokus på laser, filler behandlinger og botox.

Dagene forløb fra kl. 8:00 om morgen til 18:00, så det var et tæt og hårdt program. Det er jo altid interessant at udveksle erfaringer og synspunkter og det må jeg sige blev gjort ivrigt. For hold da op en temperament de russere har, de var meget direkte i deres kommentarer og til tider ret så ubehagelige overfor hinanden.

Mit input til kongressen var ventet af mange og jeg fremlagde følgende:

Endnu et år , endnu en dag yngre. 2012 er et skelsættende år inden for anti-aging. For væksten er enorm. Fra hud bevarende  teknologi til banebrydende forskning indenfor filler området, Allergan er kommet med deres nye revolutionerende læbe produkt VOLBELLA som nu holder op mod et år . Endvidere fremlagde jeg de fantastiske resultater for brugen af canulaes i forbindelse med Juvederm behandlinger, hvor der er et enkelt indstikshul i hud og derfra kan man ved hjælp af en stump nål distribuere filleren jævnt i vævet uden risiko for blå mærker eller hævelse.

Kongressen var tilegnet fremtiden og blev iscenesat:

Hvis det ikke er, vil det være. Her er et kig på, hvordan vi trykke på ungdommens kilde nu, og hvad der er i vente for fremtiden.

2012: Hud -opstramnings proces anvendes nu  CO2 fraktioneret laser med radiofrekvens at stramme kollagen og stimulere væksten for glattere hud. Cremer med indhold af toxin fra slangegift

2015: Med den farmaceutiske industri som forsøger at udvikle foryngende medicin. Forskere ser på anti-aging på et cellulært niveau og finde lovende resultater i aftagende aldersrelaterede sygdomme. I mellemtiden er stoffet resvertrol blev afledt af en forbindelse i rødvin, fundet at gengive den anti-aging virkning, og vil komme i pilleform.

2020:. Om 8 år, kunne vi allerede være på vej til at skrue tiden tilbage. Ny forskning tyder på at tage kosttilskud som kreatin, fiskeolier og ginseng kan bremse aldringsprocessen for både sind og krop. Så dem, der starter nu, se kunne reelle resultater om et årti.

 

2030 og derefter: I november fandt en Harvard undersøgelse, at  ændre DNA i mus faktisk kunne have en Benjamin Buttons effekt. “Når Harvard forskere avlet tidligt i alderen mus og derefter brugt et lægemiddel til at vende på telomerase-genet, bliver musen ung igen,” . Desværre kunne det være årtier, før den er tilgængelig til menneskeligt brug.

Tror nu Russerne fik en del ud af vores besøg og havde da flere som ville komme på besøg i Klinik Qura,

så bliver man jo noget beæret :)

 

Leave a Reply